Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

8

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Vanwege het feit dat ik de chef werkplaats, Marcel, ken ben ik bij Wisselink terecht gekomen.
Ik heb veel vertrouwen in Marcel en daarbij dus ook in Wisselink.
Ik blijf daar klant.

17-07-2024 - Ben Vermeulen, Zutphen
10

Vriendelijk, professioneel en snel

Helemaal top, precies zoals je het wil

15-07-2024 - Jeroen Holt, Zutphen

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Jeroen, hartelijk bedankt voor deze zeer positieve review met een prachtige eindscore! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

(V)aardig en competent

Wij zijn snel en goed geholpen door een erg vriendelijke monteur.

12-07-2024 - Robert, Leidschendam

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Robert, hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie, al even vriendelijke woorden! Sascha en natuurlijk ook namens de monteurs, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Super goede service. Snelle reacties op vragen per mail.

Wisselink heeft super service. Afspraken worden goed nageleefd en alle afgesproken afleverpunten waren meteen in orde.

11-07-2024 - Tom, Linne

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Tom, fijn om te horen dat we alles zo mooi voor u hebben mogen regelen. Ontzettend bedankt voor het achterlaten van deze uiterst positieve review! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Mooie showroom

Eerste indruk van bedrijf / showroom is goed.
Netjes en overzichtelijk.
Mooi wisselend aanbod van caravans en campers.

04-07-2024 - Passant, Doesburg

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Passant, hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze uiterst positieve review! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Prima service

Prima ontvangen, prima service. net onderhouds/ Bovag rapport

25-06-2024 - Patrick Horstman, Lochem

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Patrick, hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review en mooie 10! Sascha en natuurlijk ook namens de werkplaats, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Zeer kundig en vertrouwd geholpen

Wij zijn uiterst vriendelijk en kundig geholpen met de aankoop van de caravan.

21-06-2024 - Dorien, Winterswijk

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Dorien, fijn om te lezen dat we u zo prettig hebben kunnen helpen. Bedankt voor deze review en veel kampeerplezier met de caravan gewenst! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Heel fijn geholpen!

Vriendelijke mensen en goed geholpen door iedereen.

19-06-2024 - J.M.B., Helmond

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste J.M.B., bedankt voor deze review met dit fantastische eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Super goed!!!

Ik heb mijn caravan aangeboden voor een schade, die heeft Wisselink Zutphen overgedragen naar Wisselink Lichtenvoorde, die hebben de schade keurig netjes gemaakt.
Bij het rangeren op het terrein in Lichtenvoorde om de caravan terug te brengen naar Zutphen is er schade gemaakt aan de caravan.
Wij werden hierdoor netjes opgebeld door Zutphen, dat het hun heel erg spijtte en ze hebben de schade voor 200% gemaakt, zelfs dat wij dachten er komt kleur verschil in het plaatwerk, maar helemaal geen kleurverschil en ze hebben een rekening ingetrokken van dingetjes die aan de caravan gedaan waren in opdracht van mij, omdat ze zo vervelend vonden. Dus wij zijn alleen maar positief over Wisselink.

17-06-2024 - Herbert, Doesburg

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Herbert, wat vervelend van die extra schade. Waar gewerkt wordt worden natuurlijk fouten gemaakt, maar dat blijft vervelend. We zijn u ontzettend dankbaar voor uw begrip en dat we alles toch zo mooi voor jullie hebben kunnen oplossen! Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze uiterst positieve review en nog jarenlang kampeerplezier met de caravan gewenst! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

8

Uitstekende service verleend

Van plaatsing order tot uitvoering en aflevering is uitstekend verlopen.
Ook de communicatie naar de klant is goed.

12-06-2024 - Frans, Apeldoorn

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Frans, wat ontzettend fijn om te horen. Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Super

Ons eerste contact met Hans de Hart voelde meteen goed. Erg klantvriendelijk en hulpvaardig bij al onze vragen. We zijn erg blij met onze caravan en bevelen Wisselink in Zutphen dan ook van harte aan. Nogmaals bedankt Hans!

Brenda & Martin

06-06-2024 - Martin, Voorhout

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Martin, hartelijk bedankt voor deze lovende woorden! Wat een fantastische review. Fijn om te horen dat de caravan zo goed bevalt en wij wensen jullie alle kampeerplezier ermee toe! Sascha en natuurlijk ook namens Hans, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Snelle deskundige hulp bij reparatie

Zeer tevreden

02-06-2024 - Cees Van Dongen, Grafhorst

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Cees, hartelijk bedankt voor deze positieve review voor onze werkplaats! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

.

.

31-05-2024 - Chiel, Twello

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Chiel, ontzettend bedankt voor deze review met dit prachtige eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen

10

Prettige mensen, servicegericht en doen wat ze beloven.

Wij zijn bij zowel de aankoop als aflevering van een camper van het merk Malibu op een correcte en plezierige wijze behandeld. Alle vooraf gemaakte afspraken zijn nagekomen. Een professioneel bedrijf met “oog” voor de belangen van de klant.

23-05-2024 - Harry, Boxmeer

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Harry, hartelijk bedankt voor het achterlaten van onze allereerste review op Klantenvertellen en wat voor één! Fijn om te lezen dat u alles zo prettig heeft ervaren. Wij wensen u ontzettend veel kampeerplezier van de Malibu! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers Zutphen