Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Reviews Lichtenvoorde

10

Snel, compleet en zeer vriendelijk

Zeer goed en snel geholpen. Daarnaast meedenkende en vriendelijke benadering.

07-07-2024 - Richard, Doetinchem

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Richard, dat is erg fijn om te horen. Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

8

Goed advies

We waren zeer blij dat de dakluifel nog voor onze vakantie gemonteerd kon worden .
En de afspraak die we gemaakt hadden ook na gekomen is .

03-07-2024 - Casper, Eibergen

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Casper, daar zijn wij ook blij mee! Hartelijk bedankt voor deze review met een mooi eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Super

Op zaterdagochtend gebeld voor storing aan de gasvoorziening bij onze caravan,

Daar we op doorreis waren , konden we 1 uur later al terecht!
Het bleek achteraf een kleinigheidje

Super service bij Wisselink in Lichtenvoorde!

29-06-2024 - Jan, ouddorp

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Jan, gelukkig bleef het bij een kleinigheidje! Fijn dat we u zo goed hebben mogen helpen en u ontzettend bedankt voor het achterlaten van deze review. Geniet nog van jullie vakantie! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Geweldig

Op zo een korte termijn geholpen, hartelijk dank hoor.

25-06-2024 - Kees, Konings

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Kees, wij zijn blij dat we u zo mooi van dienst hebben mogen zijn. Bedankt voor uw review. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

8

Zeer goed

Prettige ontvangst met koffie/thee en een koek en de uitleg en begeleiding was zeer goed.

Bij aflevering nog nuttige tips ontvangen en alle tijd v.d klant met natuurlijk een zeer leuk presentje mogen ontvangen.

22-06-2024 - Wim Dijk, Meeden

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Wim, fijn om te lezen dat u de aflevering zo prettig heeft ervaren! Bedankt voor het achterlaten van deze review en geniet van uw borrelplank op de camping! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Snelle perfecte service!

Snel geholpen

10-06-2024 - Huub, Lichtenvoorde

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Huub, hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review met prachtig eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Super

Goede voorlichting, geen haast, eerlijk en betrouwbaar.

08-06-2024 - Annet, Dalfsen

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Annet, hartelijk bedankt voor deze mooie, korte en krachtige samenvatting van uw bezoek aan Wisselink! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Mooie zaak met vriendelijk en professioneel personeel

Wij hebben onze Hobby caravan hier gekocht en werden goed geholpen en op tijd een kopje koffie, het personeel is vriendelijk en hebben er ook veel verstand van , al onze wensen werden genoteerd en uitgevoerd en toen wij volgens afspraak de caravan op kwamen halen werd er ruim tijd genomen om alles goed uit te leggen, wij zijn bijzonder tevreden over Wisselink caravans en kunnen het iedereen aanraden

06-06-2024 - Maarten Bolhaar, Breedenbroek

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Maarten, ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat u uw bezoeken aan Wisselink zo prettig heeft ervaren. Wij wensen jullie vele mooie jaren toe met de Hobby. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

2

Wij gingen er na onze aankoop met een rot gevoel weg

Hebben onze caravan ingeruild en een nieuwere caravan van ruim 20.000 euro terug gekocht.inruilwasrde eigen caravan was 7.00 euro. Gemeld dat er gebruikssporen aanwezig waren. Was geen probleem. Voorlopig contract getekend. Bij het ophalen en inspectie van onze caravan werd de renruilwaarde ineens verlaagd naar 5.500 euro . Wij hadden aangegeven dat wij elders die ,7.000 wel konden krijgen. Dus we gingen niet accoord en wilde van de koop afzien echter Als we van de koop af wilden zien kostte dat ons 15 procent van de aanschafprijs dus ruim 3.000 euro. Dit staat blijkbaar in de kleine lettertjes. Verkoper was hier niet van op de hoogte hij moest dit eerst navragen. Het is onze eigen fout. Wij hadden dat Bovag rapport goed door moeten lezen. Wij konden niets anders dan de caravan meenemen. Dus als je afspraken maakt over inruil laat dan voordat je het koopcontract tekent de caravan zien en taxeren. Wij gingen met een rot gevoel weg.

06-06-2024 - Jos Zweers, Wehl

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw teleurstelling en vinden het vervelend dat u ons bedrijf niet met een fijn gevoel heeft verlaten.

U heeft een Hobby 400 SF caravan bij ons ingeruild en met ons letterlijk de volgende afspraak op papier gemaakt:

Afspraak op koopovereenkomst:
Inruilcaravan: Voertuigtype: Caravan Merk: Hobby Model: 400sf Bouwjaar: 2005 Kenteken: 31WBZR Chassisnummer: Accessoires: bankairco verzwaarde as fietsenrek tempo 100 sticker. Bovag beurt 2023(technisch). Remblokken vervangen Dorema voortent met uitbouw en luifel Indeling: Beschadigingen: lichte gebruikssporen Overige informatie: Nooit in gerookt of gekookt. Toilet ook niet gebruikt, 1350 kg, 830 ledig Vrij van vocht, hagel en grote schades. Prijs onder voorbehoud van bezichtiging door Wisselink Caravans en Campers. Inruilprijs gewijzigd met €-1000 door vertoonde gebreken.

Wij willen uw mening waarderen maar ook graag even de feiten van onze kant belichten. Hieronder een opsomming. Tevens hebben we voor alle duidelijkheid en volledigheid een link aangemaakt waar iedereen die dit leest de foto's kan zien en beschrijving kan lezen van uw inruilcaravan. Zodat wat ons betreft het juiste beeld wordt geschetst. Ga hiervoor naar: https://wisselinkcaravans.nl/inruil-jos-zweers

- De opmerking dat de inruilcaravan is verlaagd met €1500,- klopt niet. Het totaalbedrag is met €1000,- verlaagd
- Tafel 1 grote en 1 kleine beschadiging. Niet herstelbaar en een nieuw blad kost c.a. €1000,-
- Keukenblad grote beschadiging. Niet herstelbaar en vervangen kost c.a. €2000,-
- Dakraamkader volledig vergaan. Niet los verkrijgbaar, we hebben een nieuw raam moeten bestellen. Kosten inclusief vervanging: €800,-
- Vocht gemeten in vensterbank. Te repareren. Afhankelijk van wat we tegenkomen tijdens de reparatie c.a. €1500,- tot €2000,-
- Scheur in bumper. Niet herstelbaar en vervanging van de volledige bumper c.a. €1200,-
- Dak helemaal vol met deuken. Waardevermindering: €1500,-
- Verscheidene overige schades

Kortom: Wij hebben niet helemaal de caravan ontvangen volgens afspraak. Wij hebben u dat helemaal niet kwalijk genomen en naar onze mening een heel schappelijke vermindering aangebracht. Liever hadden wij de caravan zonder deze gebreken en geen €1000,- in mindering gebracht. Dan hadden wij hem meteen weer aan een particuliere koper kunnen verkopen. NU is dat onmogelijk, zeker als we ook een jaar garantie zouden moeten geven.

Voor een volgende deal is het inderdaad altijd beter om uw caravan eerst te laten zien, dat prefereren wij ook. Of van te voren de gebreken duidelijker benoemen en beschrijven.

Met vriendelijke groeten,

Team Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde

7

Oke

Camper was bij aflevering niet schoon.

04-06-2024 - Henrie Wubs, Enschede

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Henrie, bedankt voor het achterlaten van deze review. Vervelend dat de camper wat schoonmaken betreft niet naar wens was, onze excuses daarvoor. Wij hopen dat we het uiteindelijk goed hebben mogen oplossen door de camper nog even terug naar onze wasplaats te brengen en dat we u verder wel goed van dienst hebben kunnen zijn! Hopelijk bevalt de camper verder goed en wij wensen u veel kampeerplezier toe. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Prima bedrijf

Wij vonden bij dit bedrijf de gebruikte caravan waar wij naar op zoek waren en zoals verwacht bij een gebuikte caravan vonden we nog wat gebruik sporen maar die werden keurig opgelost/ gerepareerd.
Ook werden wij erg vriendelijk ontvangen en begeleid door de verkoper die ons keurig hielp en de kleine reparaties voor ons regelde.
Dit in combinatie met een netjes uitgevoerde bovag keuring gaf ons een prima gevoel over ons pas aangeschafte caravannetje.
Kortom wij waren gewoon best erg tevreden

03-06-2024 - Patrick, Wormer

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Patrick, hartelijk bedankt voor deze zeer positieve en uitgebreide review! Ontzettend fijn om te horen dat u alles zo prettig heeft ervaren en dat u dit zo met ons wil delen. Wij wensen jullie natuurlijk jarenlang kampeerplezier met jullie caravannetje toe! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

9

Uitstekende klantgericht service

Klantvriendelijke ontvangst, prima intake van de onderhoudsbeurt en wat er wel of niet nodig is. professioneel contact over punten die aandacht behoeven of direct verholpen dienen te worden. Uitstekende communicatie met de (tevreden) klant!

02-06-2024 - Rob, Doetinchem

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Rob, hartelijk bedankt voor deze zeer positieve review met betrekking tot onze werkplaats! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Goede service en vriendelijk ontvangst!

Prima service, duidelijke uitleg voor- én achteraf na een Bovag beurt. Ze hebben het allemaal netjes en professioneel voor elkaar.
En of je nu in de showroom rondkijkt of komt voor onderhoud, allemaal altijd even vriendelijk en behulpzaam.

25-05-2024 - Cindy, Pannerden

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Cindy, fijn om te lezen dat u uw bezoek(en) zo prettig heeft ervaren! Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

9

Uitstekende service en zeer klantgericht.

Uiterst vriendelijke werknemers, bijzonder goed behulpzaam en vakkundig. Klant is koning bij Wisselink!!

21-05-2024 - Rob, Vleuten

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Rob, hartelijk bedankt voor uw mooie woorden in de vorm van deze review! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

9

prettige ervaring

fijne behandeling en afhandeling bij de aankoop van een 2de hands caravan.

26-03-2024 - Paul, Heerlen

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Paul, hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en een 9 als eindcijfer! Sascha, team Wisselink Caravans en Campers

10

Klantvriendelijk en correct

Bij Wisselink staat de klant op plaats nummer 1, er wordt veel aandacht besteed aan de plussen en minnen van een aan te kopen caravan.

Het personeel en in het bijzonder de verkoper is geen moeite te veel om alles nog een keer uit te leggen.

De inruilprijs en de controle achteraf wordt op een correcte en faire manier uitgevoerd.

Arwi Tuit.

03-03-2024 - Arwi, Deurne

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Arwi, wat een fantastische review om te lezen. Ontzettend bedankt daarvoor! Ook in de toekomst blijft u ongetwijfeld nummer 1. Wij wensen u jarenlang kampeerplezier toe met de nieuwe caravan. Sascha en natuurlijk ook namens Maik, team Wisselink Caravans en Campers.

10

Klant- en servicegericht

Gisteren, 27 februari, onze buscamper opgehaald.
De verleende service is uitstekend en de lovende reviews maakt Wisselink meer dan waar. Wij zijn super tevreden en blij met de geleverde camper. Duidelijk is dat Wisselink kwaliteit wil leveren en niet gaat voor snelle verkoop met dikke winst. Geweldig hoe zij meedenken, zaken hebben aangepakt en opgelost.
Hartelijk dank voor de service en de mooie camper.

28-02-2024 - Werner, Helmond

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Werner, wauw! Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden in deze review! Super dat jullie het zo hebben mogen ervaren. Wij blijven altijd voor jullie klaarstaan en wensen jullie een fantastische tijd met de buscamper toe. Sascha, team Wisselink Caravans en Campers.

10

gewoon een hele goede service

wij hebben in oktober een hobby 560 kmfe gekocht , super mooie caravan ondanks dat we er nog niet mee weg geweest zijn nu al super blij mee ,.
ook super goed geholpen door de medewerkers .
eindelijk konden we hem gaan halen ,maar helaas ging de afspraak niet door omdat de caravan nog niet helemaal klaar was . geen enkel probleem . nieuwe afspraak gemaakt maar die kon door sneeuwval niet doorgaan was ook allemaal geen probleem ,nieuwe afspraak maar helaas door ziekte weer een nieuwe afspraak gemaakt en die kon gelukkig eindelijk wel plaats vinden . alles werd lekker op het gemak uit gelegd we konden en mochten alles vragen . dus gewoon een super service onder vonden

21-02-2024 - remco kuijlen, RILLAND

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Remco, wat vervelend dat de afspraak door omstandigheden meermaals niet door kon gaan! Wel super fijn om te horen dat jullie de service prettig hebben ervaren en dat jullie zo blij zijn met de Hobby. Hartelijk bedankt voor toch een ontzettend mooie review en heel veel kampeerplezier alvast gewenst! Sascha, Wisselink Caravans en Campers

10

Zo'n fijn bedrijf. Super gewoon.

Fendt caravan daar gekocht. En zo fijn geholpen.

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Hele goede service. Fijne mensen. We gaan nu genieten van onze caravan.

14-02-2024 - Natasja Cornelissen, Helmond

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Natasja, hartelijk bedankt voor uw mooie review! Geniet inderdaad van de Fendt en ontzettend veel kampeerplezier gewenst. Sascha, Wisselink Caravans en Campers

10

Aandacht en kwaliteit

Alles prima verzorgd

07-02-2024 - Jan, Borculo

Reactie van Wisselink Caravans en Campers

Beste Jan, hartelijk bedankt voor uw mooie review! Sascha