Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Weinsberg campers

Net zoals vele andere producenten in de prachtige kampeerbranche is Weinsberg van oudsher een autofabrikant. Het bedrijf begon in 1912 met het produceren van plaatwerkdelen voor BMW, Daimler-Benz en Opel. 57 jaar later kwam een van de belangrijkste jaren voor het merk. In 1969 maakte namelijk de eerste Weinsberg buscamper, op basis van de kleine Fiat 238, zijn eerste kilometers op de weg. Daarna ging het snel met Weinsberg. De focus lag volledig op het bouwen van buscampers, tot ze in het jaar 2000 besloten ook halfintegraal en integraal campers te gaan bouwen. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken van de markt.

Het merk staat vooral bekend om een van zijn belangrijkste drijfveren: betaalbaarheid combineren met kwaliteit. Weinsberg combineert betaalbaarheid met een fraaie afwerking, duurzame materialen, goede kwaliteit en een behoorlijk complete uitrusting.

Waarom kiezen voor Weinsberg?

Waarom kiezen voor een tweedehands Weinsberg?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands camper te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands camper bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Adria, Hymer, Malibu, Pössl en Knaus, maar ook merken als Weinsberg, Bürstner en Globecar zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands campers, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een camper kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcamper. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de camper kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge campers, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers