Wij wensen u een fijn kampeerseizoen van 2024! Vragen? Bel 0544-374310 voor Lichtenvoorde en 0575-200002 voor Zutphen.

Weinsberg campers

Weinsberg Pepper 640 MEG Mercedes 170pk automaat INCLUSIEF "OFF GRID" PAKKET

Weinsberg Pepper 640 MEG Mercedes 170pk automaat INCLUSIEF "OFF GRID" PAKKET

1ste toelating 2022
Max. gewicht 3500 kg
Aantal pers. 4
Camper type Half Integraal
Km. stand 13.006 km
Vermogen 170 pk
Transmissie Automaat
Bedden Enkele bedden, Vast bed
Slaaprichtingen Dwarsrichting
Zitgroepen Treinzit / Dinette
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Enkele bedden, inclusief "Off Grid" pakket ter waarde van €3800,-, zonnepaneel, Lithium accu, 1500 watt omvormer, 9 TRAPS Mercedes AUTOMAAT, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, geïntegreerde ramen, accu voor eigen stroom, rijassistentiepakket Plus, Thule cassetteluifel, Truma combi, 16 inch lichtmetalen velgen

Weinsberg Pepper 600 MEG 165 PK Peugeot

Weinsberg Pepper 600 MEG 165 PK Peugeot

1ste toelating 2020
Max. gewicht 3500 kg
Aantal pers. 4
Camper type Half Integraal
Km. stand 31.468 km
Vermogen 165 pk
Transmissie Handgeschakeld
Bedden Enkele bedden
Slaaprichtingen Lengterichting
Zitgroepen Treinzit / Dinette
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Enkele bedden, rolbed, 165pk Peugeot, 31468 km, achteruitrijcamera, cruise control, multimedia systeem met stuurwiel bediening, dakairco, hagelwerend dak (scheelt in de verzekeringspremie), grote garage met 2 deuren, lichtmetalen velgen, hordeur, Thule cassetteluifel, Truma combi kachel/boiler

Weinsberg Pepper 600 MEG 140pk Fiat 8

Weinsberg Pepper 600 MEG 140pk Fiat 8

1ste toelating 2022
Max. gewicht 3500 kg
Aantal pers. 4
Camper type Half Integraal
Km. stand 25.550 km
Vermogen 140 pk
Transmissie Handgeschakeld
Bedden Enkele bedden
Slaaprichtingen Lengterichting
Zitgroepen Treinzit / Dinette
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Enkele bedden, Fiat 8, 140 pk, 25550 km, rolbed, achteruitrijcamera, Thule cassetteluifel, licht metalen sportvelgen

Net zoals vele andere producenten in de prachtige kampeerbranche is Weinsberg van oudsher een autofabrikant. Het bedrijf begon in 1912 met het produceren van plaatwerkdelen voor BMW, Daimler-Benz en Opel. 57 jaar later kwam een van de belangrijkste jaren voor het merk. In 1969 maakte namelijk de eerste Weinsberg buscamper, op basis van de kleine Fiat 238, zijn eerste kilometers op de weg. Daarna ging het snel met Weinsberg. De focus lag volledig op het bouwen van buscampers, tot ze in het jaar 2000 besloten ook halfintegraal en integraal campers te gaan bouwen. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken van de markt.

Het merk staat vooral bekend om een van zijn belangrijkste drijfveren: betaalbaarheid combineren met kwaliteit. Weinsberg combineert betaalbaarheid met een fraaie afwerking, duurzame materialen, goede kwaliteit en een behoorlijk complete uitrusting.

Waarom kiezen voor Weinsberg?

Waarom kiezen voor een tweedehands Weinsberg?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands camper te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands camper bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Adria, Hymer, Malibu, Pössl en Knaus, maar ook merken als Weinsberg, Bürstner en Globecar zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands campers, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een camper kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcamper. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de camper kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge campers, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers