Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Bürstner campers

Ondanks het feit dat de eerste Bürstner campers pas in de jaren ’90 geïntroduceerd werden, behoort het Duitse merk tot de populairste camperbouwers van Europa. Het merk staat bekend als de uitvinder van de halfintegraal en de zogenoemde crossover campers. Daarnaast was het in 2008 het eerste campermerk dat een halfintegraal met een in de lengte geplaatst hefbed boven de zitgroep introduceerde. Natuurlijk houdt Bürstner zich niet alleen bezig met halfintegraal en crossover campers. Zo maakt sinds enkele jaren de Bürstner Elegance – een chique volintegraal camper – onderdeel uit van het modellenprogramma en zet het merk flink in op de populaire buscampers.

Het merk staat onder andere bekend om hun meer dan 60 jaar kennis van innovatie en ontwikkeling en verschillende introducties van nieuwe soorten campers. Een echte trendsetter in de camperindustrie.

Waarom kiezen voor Bürstner?

Waarom kiezen voor een tweedehands Bürstner?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands camper te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands camper bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Adria, Hymer, Malibu, Pössl en Knaus, maar ook merken als Weinsberg, Bürstner en Globecar zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands campers, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een camper kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcamper. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de camper kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge campers, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers