Wij wensen u een fijn kampeerseizoen van 2024! Vragen? Bel 0544-374310 voor Lichtenvoorde en 0575-200002 voor Zutphen.

Bürstner caravans

Timmerman Jakob Bürstner opent op 30-jarige leeftijd een eigen meubelfabriek in Duitsland. In 1958 gooit zoon Gerhart het roer om en ontwikkelt zijn eerste caravan. Drie jaar later volgt een nieuw, iconisch model: de Bürstner Delphin. Met inmiddels een overvol opdrachtenbestand komt in 1966 dan eindelijk de ommezwaai van meubelfabriek naar fulltime caravanbouwer. Ook de Bürstner Flipper, Bürstner Premio en Bürstner Averso zorgen voor grootse succesverhalen onder de caravans. Daarnaast was het merk de eerste caravanbouwer die het tweepersoons hefbed uit de campers introduceerde in een caravan. Ondertussen is het Duitse Bürstner niet alleen een van de eerste caravanfabrikanten van Europa, maar dus ook al tientallen jaren een zeer betrouwbaar caravanmerk.

Het merk staat onder andere bekend om zijn strak afgewerkte caravans die van alle gemakken zijn voorzien, zijn klassieke en uitgebreide modellen, een trendy uitstraling en natuurlijk hun caravans met hefbedden.

Waarom kiezen voor Bürstner?

Waarom kiezen voor een tweedehands Bürstner?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands caravan te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands caravan bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands caravan? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Fendt, Hobby, Knaus en Eriba, maar ook merken als Bürstner en Dethleffs zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands caravans, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een caravan kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcaravan. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de caravan kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge caravans, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers