Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Dethleffs caravans

Dethleffs C’Joy 460 LE

Dethleffs C’Joy 460 LE

1ste toelating 2022
Laadvermogen 520 kg
Max. gewicht 1360 kg
Aantal pers. 4
Bedden Enkele bedden
Slaaprichtingen Lengterichting
Zitgroepen Treinzit / Dinette
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Enkele bedden, Enduro vol automaat, Thule fietsendrager voorzijde, Thule cassetteluifel, Lithium accu, Rolbed, Reservewiel, Hordeur, Ruime keuken, Toiletruimte.

Dethleffs Magic Edition 505 DB Mover Cassetteluifel Voortent met luifel

Dethleffs Magic Edition 505 DB Mover Cassetteluifel Voortent met luifel

1ste toelating 2010
Laadvermogen 455 kg
Max. gewicht 1700 kg
Aantal pers. 4
Bedden Vast bed
Slaaprichtingen Lengterichting
Zitgroepen Rondzit
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Frans bed, rondzit, Kronings volautomaat mover, Thule cassetteluifel, Kampa opblaasbare voortent, losse luifel van Gerjak, banden uit 2022, reservewiel, lichtmetalen sportvelgen, dubbel serviceluik, ringverwarming, boiler, kachel, koelkast.

Welkom bij de uitvinder van de caravan! In 1931 besluit Arist Dethleffs “Niet zonder mijn gezin”, waarop hij de allereerste ‘woonauto’ bouwt. Zijn visie: een verrijdbare dienstwoning met een kleine werkplaats voor hem en zijn gezin. Die jarenlange ervaring en kampeerkennis zorgen ervoor dat Dethleffs een meester is in innovaties, multifunctioneel inzetbare onderdelen en ruimtebesparende ontwerpen. Ze zijn dan ook niet voor niets uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de markt voor kampeervoertuigen.

Het merk staat natuurlijk dus bekend om de allereerste ‘woonauto’, maar onder andere ook om zijn goede service, variatie in modellen, indelingen, interieurkeuzes, prijsklassen en gewichten en om hun streven naar een passend vakantievoertuig voor elk gezin. Welke samenstelling of manier van vakantievieren dan ook.

Waarom kiezen voor Dethleffs?

Waarom kiezen voor een tweedehands Dethleffs?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands caravan te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands caravan bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands caravan? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Fendt, Hobby, Knaus en Eriba, maar ook merken als Bürstner en Dethleffs zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands caravans, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een caravan kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcaravan. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de caravan kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge caravans, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers