Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Nieuwe Malibu buscamper kopen?

Dat doet u bij Wisselink Caravans en Campers!

Bent u klaar voor een avontuur op wielen en wilt u meer? Meer reiscomfort, meer kwaliteit, meer luxe, meer diversiteit? Kom het ultieme camperleven ervaren met onze nieuwe Malibu buscampers!

  Zie hier ons aanbod!


Maak een afspraak in Zutphen

  Maak hier een afspraak 

of bel direct naar 0575-200002

Maak een afspraak in Lichtenvoorde

  Maak hier een afspraak 

of bel direct naar 0544-374310


Stap aan boord van één van de mooie demo modellen in onze showrooms, kom u oriënteren op alle mogelijkheden, ga een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze vakkundig opgeleide medewerkers of navigeer uzelf langs al onze online informatie via het menu aan de linkerkant.


Waar wacht u nog op?!

Met de nieuwe Malibu buscampers combineren we Duitse kwaliteit met vakmanschap en innovatie, om u de ultieme camperervaring te bieden! Er zijn vele merken en modellen buscampers op de markt, maar er is slechts één Malibu. Of u nu wilt genieten van de vrijheid van het rondreizen, het zogenaamde "off grid" kamperen wilt proberen of elk jaar naar dezelfde camping gaat met vrienden en familie, de Malibu buscampers zijn ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Plan vandaag nog een bezoek aan onze showrooms of een adviesgesprek en beleef het zelf!Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers