Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Over ons

Wisselink Caravans en Campers Lichtenvoorde & Zutphen

Ondertussen al ruim 25 jaar uw partner in de vrijheid van kamperen! Opgericht in 1998 door Ron Wisselink, voor het inkopen en verkopen van jong gebruikte caravans en campers. Vier jaar later in 2002, besloot zoon Jurjen Wisselink zich hier ook bij te voegen en gingen beide heren fulltime aan de slag. In 2003 heeft Wisselink een nieuwe showroom gebouwd en in 2005 een nieuwe werkplaats, waarvoor hierna ook al snel het BOVAG certificaat in huis kwam. Tegenwoordig gebeurt er voor- en achter de schermen veel meer bij ons dan alleen inkoop en verkoop.


Zo hebben wij ons gehele softwaresysteem zelf ontwikkeld. Hiermee sluit alles perfect aan bij ons bedrijf en onze werkwijze en kunnen we efficiënt en klantgericht werken. In 2016 wonnen wij niet alleen de KCK Kampeeraward, maar stonden we ook in de finale van de European Innovation Award met onze eigen uitvinding. Namelijk het Uwis caravanbed. Daarnaast kreeg in zowel 2019 als 2023 onze wasplaats een flinke upgrade en zijn we in 2020 officieel Malibu Van dealer geworden. Om een paar hoogtepunten te noemen.

Onze hoofdactiviteiten bestaan tegenwoordig voornamelijk uit inkoop en verkoop van jong gebruikte caravans en campers, onderhoud, accessoires montage, reparatie en schadeherstel van alle merken. Met onze specialisatie in buscampers en de merken: Malibu, Eriba, Fendt, Hymer, Pössl, Hobby, Adria, Knaus, Weinsberg, Bürstner en Dethleffs. Hiervoor werken in Lichtenvoorde, met bedrijfsleider Robert, inmiddels 10 monteurs onder leiding van onze Chef Werkplaats, Raymond. De verkoop wordt gevoerd door Juul, Niek, Nick en Maik. Waarvan Juul ons nieuwe hoofd verkoop is en Niek hoofd inkoop. Deze afdelingen vormen samen het pompende hart van Wisselink, maar daarmee zijn we er natuurlijk nog niet. Sascha is naast leidinggevende van de marketing afdeling ook verantwoordelijk voor onze wasplaats, met haar eigen team van 5 caravan en camper wassers. Die ervoor zorgen dat onze voertuigen er hier netjes bij staan en uw nieuwe caravan of camper schoon en fris wordt afgeleverd. Tenslotte hebben we dan ook nog een dame voor de administratie, een interieur verzorgster en een vijftal chauffeurs wie dagelijks vele kilometers afleggen, onder andere om uit binnenland en buitenland ingekochte caravans en campers op te halen.

Misschien nog wel ons grootste hoogtepunt kwam in september 2022. Toen wij door de steeds groter wordende vraag naar caravans en campers en de groei die wij als bedrijf doormaakten onze tweede vestiging openden in Zutphen. Deze nieuwe vestiging staat onder leiding van oud hoofd verkoop Lichtenvoorde, Jelle. Met een deel van de voorraad caravans en campers is hij naar Zutphen vertrokken en hier alles zelf gaan opbouwen. Met behulp van zijn snel groeiende en sterke team zetten zij, in dit prachtige pand op Bedrijventerrein Revelhorst, Wisselink Zutphen op de kaart. De verkoopafdeling runt hij tot nu toe samen met Ronald, Niels, Hans en Kjell. In de werkplaats hebben we Ivo, Remy en Erwin. Niet te vergeten dan nog Klaas, als allround medewerker en natuurlijk hun eigen team van chauffeurs en caravan en camper wassers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers