Klanten beoordelen ons met een 9.4!

Uw partner in de vrijheid van kamperen! Bel nu naar 0544-374310 voor Lichtenvoorde en 0575-200002 voor Zutphen

Onderhoud Caravan

Voor optimale veiligheid en behoud van uw caravan, is het noodzakelijk om regelmatig uw caravan te onderwerpen aan een inspectie. Onderstaand vindt u de verschillende mogelijkheden die wij in ons onderhoudsprogramma te bieden hebben.

Onderhoudsbeurten


Belangrijk
Uw verzekeringsmaatschappij eist onderhoud aan uw caravan. In geval van schade met als oorzaak achterstallig onderhoud, gaat uw verzekeringsmaatschappij niet tot vergoeding van de geleden schade over.Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn caravan?
Via deze pagina kunt u eenvoudig via e-mail een afspraak maken bij zowel Lichtenvoorde als Zutphen.

Hoe vaak heeft mijn caravan onderhoud nodig?
Uw verzekeringsmaatschappij eist onderhoud aan uw caravan. In geval van schade met als oorzaak achterstallig onderhoud, gaat uw verzekeringsmaatschappij niet tot vergoeding van de geleden schade over. Het advies vanuit Wisselink en BOVAG is om elke twee jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat uw caravan ingoede conditie blijft. Let op! Dit is geen verplichting, maar een advies en alles valt of staat met hoe en hoe vaak de caravan gebruikt wordt.

Wordt op mijn caravan bij aankoop standaard onderhoud uitgevoerd?
Bij Wisselink leveren we uw caravan het liefst af met ons optionele afleverpakket van €395,- euro. Dit is inclusief een BOVAG onderhoudsbeurt, interieurcontrole en een jaar BOVAG garantie. Dit is dus niet standaard, maar optioneel.Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers