Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Knaus campers

Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection

Knaus Van Ti 650 MEG Platinum Selection

1ste toelating 2020
Max. gewicht 3500 kg
Aantal pers. 4
Camper type Half Integraal
Km. stand 29.292 km
Vermogen 140 pk
Transmissie Handgeschakeld
Bedden Enkele bedden
Slaaprichtingen Lengterichting
Zitgroepen
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Enkele bedden, Thule omnistor Cassetteluifel, Bearlock, Navigatie Pioneer, Hoge koelkast, Hordeur, Garage met fietsbeugels, Duo controll gasaansluiting, Heos extra veiligheidssloten.

Knaus campers worden steeds populairder. Zo’n 10 jaar geleden kwam de oorspronkelijke Duitse caravan- en camperfabrikant in handen van een Nederlandse investeerder. Anders dan de altijd al succesvolle Knaus caravan modellen, boeken sindsdien ook de campers van Knaus opmerkelijke successen. Die toegenomen populariteit zit hem vooral in de transformatie die het Duitse merk ondergaat. Namelijk die van een traditioneel merk, naar een modern, fris en innovatief merk dat aantrekkelijke en marktconforme campers maakt en dat werpt zijn vruchten af. We zien namelijk steeds meer Knaus campers op de weg en het merk behoort tot de meest verkochte campermerken. Bij Wisselink specialiseren we ons vooral in de Knaus buscampers zoals de Boxstar, Boxdrive en Boxlife. Talrijke modellen, met nog meer plattegronden en vele verschillende opties.

Het merk staat vooral bekend om zijn doordachte indelingen, grote laadruimte, veelzijdigheid aan modellen en indelingen, campers met hefdak en zijn eenvoudig in de omgang.

Waarom kiezen voor Knaus?

Waarom kiezen voor een tweedehands Knaus?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands camper te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands camper bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Adria, Hymer, Malibu, Pössl en Knaus, maar ook merken als Weinsberg, Bürstner en Globecar zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands campers, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een camper kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcamper. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de camper kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge campers, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers