Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Schadereparatie

Afspraak maken voor schadereparatie

Verstuur hier uw afspraak aanvraag!

 

Gespecialiseerd in schadeherstel
Wisselink Caravans heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel aan caravans of campers en behoort sinds 2023 tot het landelijk dekkend netwerk van zorgvuldig geselecteerde topspecialisten van RE-CAMP


Schadereparaties

Iedere schade aan uw caravan of camper kunnen wij volledig herstellen. Vaak gaat dit gepaard met vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Hier komt veel bij kijken zoals de schadetaxatie, afhandeling met de expert en communicatie met de verzekeringsmaatschappij.

Wij repareren schades voor iedere verzekeringsmaatschappij! In onze samenwerking met RE-CAMP ook zeker voor onderstaande maatschappijen:


Wisselink Caravans neemt u alle zorg uit handen. In overleg met u wordt de caravan of camper op een gewenst moment gebracht of gehaald, wij zorgen dan voor een gedegen afhandeling met de verzekering en een keurig uitgevoerde reparatie van de schade.

Tevens zit er op ieder uitgevoerde reparatie 4 jaar garantie zodat u zeker bent van een probleemloze caravan of camper.Veelgestelde vragen

Voor welke schades kan ik allemaal bij Wisselink terecht?
Wisselink heeft zich gespecialiseerd in schadeherstel aan caravans en campers. Iedere schade kunnen wij volledig herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Vochtschade, bodemreparatie, chassisschade, deukverwijdering, hagelschade, structuurherstel, klapbandschade, plaatvervanging, dakschade en krasherstel.

Is het voor mij de moeite waard om mijn schade te laten repareren?
Onze gespecialiseerde monteurs kunnen iedere schade aan uw caravan of camper herstellen. Vaak gaat dit gepaard met een vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Hier komt veel bij kijken, zoals de schadetaxatie, afhandeling met de expert en communicatie met uw verzekeringsmaatschappij. Wisselink neemt u deze zorg volledig uit handen. Als BOVAG bedrijf regelen wij in overleg namelijk de aanname van de schade, melding van de schade bij de verzekeraar, schadetaxatie, contact en afhandeling met de schade-expert, administratie richting de verzekeraar en natuurlijk de keurig uitgevoerde reparatie zelf. Tevens zit op iedere uitgevoerde reparatie 4 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van een probleemloze vakantie.

Wordt mijn schadereparatie ook verzekerd?
Vaak gaat het herstellen van schade aan een kampeervoertuig gepaard met vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij. Informeer naar de mogelijkheden bij uw verzekeraar of geef al uw zorgen volledig uit handen bij Wisselink. Als BOVAG bedrijf regelen wij in overleg namelijk de aanname van de schade, melding van de schade bij de verzekeraar, schadetaxatie, contact en afhandeling met de schade-expert, administratie richting de verzekeraar en natuurlijk de keurig uitgevoerde reparatie zelf.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers