Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Onderhoud Camper

Voor het behoud van de camper kunt u een onderhoudsbeurt aan de camper laten uitvoeren, hier controleren wij o.a. de electra, opbouw, gas en wij doen een vochtmeting.

APK is jaarlijks verplicht bij een camper. Maak tijdig een afspraak met onze werkplaats. Links vindt u de verschillende mogelijkheden die wij in ons onderhoudsprogramma te bieden hebben.

Onderhoudsbeurten

 

Belangrijk
Uw verzekeringsmaatschappij eist onderhoud aan uw camper. In geval van schade met als oorzaak achterstallig onderhoud, gaat uw verzekeringsmaatschappij niet tot vergoeding van de geleden schade over.Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn camper?
Via deze pagina kunt u eenvoudig via e-mail een afspraak maken bij zowel Lichtenvoorde als Zutphen.

Hoe vaak heeft mijn camper onderhoud nodig?
Uw verzekeringsmaatschappij eist onderhoud aan uw camper. In geval van schade met als oorzaak achterstallig onderhoud, gaat uw verzekeringsmaatschappij niet tot vergoeding van de geleden schade over. Het advies vanuit Wisselink en BOVAG is om elke twee jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren, zodat u zeker weet dat uw camper in goede conditie blijft. Let op! Dit is geen verplichting, maar een advies en alles valt of staat met hoe en hoe vaak de camper gebruikt wordt.

Is APK bij een camper verplicht?
U mag niet rijden met uw camper zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurde camper, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

Wordt op mijn camper bij aankoop standaard onderhoud uitgevoerd?
Bij Wisselink leveren we uw camper het liefst af met ons optionele afleverpakket van €895,- euro. Dit is inclusief een BOVAG onderhoudsbeurt, interieurcontrole en een jaar BOVAG garantie. Dit is dus niet standaard, maar optioneel.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers