Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

Malibu Carthago

Alles over het merk Malibu en haar buscampers

Sinds november 2020 zijn wij officieel Malibu dealer. Daarmee zijn wij 1 van de 4 bedrijven in Nederland én de enige in provincie Gelderland die zich Van handelspartner van Malibu Carthago mag noemen en dat met twee locaties! Dit betekent dat wij naast onze occasions, ook de nieuwste Malibu buscampers aan onze klanten kunnen aanbieden. Vanaf nu kunnen we ze zelfs volledig naar eigen wens voor onze klanten samenstellen. Hiervoor hebben wij vakkundig getrainde werknemers en demo modellen op beide vestigingen voor u klaar staan.


Malibu is één van de grootste campermerken van Europa. Het eerste model, bedacht door Karl-Heinz Schuler, maakte in 1979 zijn eerste kilometers op de weg. Het was de basis voor een uniek assortiment aan zowel integrale, halfintegrale als buscampers op de markt. De ervaring van het merk vertaald zich naar een kwalitatieve en betrouwbare camper waarmee u garant staat voor een prettige reiservaring. Mede hierom is Malibu een veel gekozen merk in het premiumsegment. Bij Wisselink specialiseren we ons dus in de Malibu buscampers. Uw perfecte partner voor de vakantie, die de handige afmetingen van een camperbus met het comfort van een grote camper combineert.


Het merk staat onder andere bekend om zijn unieke woon- en slaapcomfort, de zeer grote en tot in detail doordachte bergruimte met maximale functionaliteit, duurzame kwaliteit, diversiteit en isolatie voor het hele jaar door kamperen. Tot vandaag de dag staat Malibu bekend als een merk dat voorloopt in de ontwikkelingen op de markt.


Waarom kiezen voor Malibu?

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Functionaliteit
  • Uitgebreide carosserie-isolatie
  • Vooruitstrevende technologie
  • Oog voor detail
  • Meermaals award winnaar in verschillende categorieën


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers!Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers