Bel Lichtenvoorde op 0544374310  Bel Zutphen op 0575200002 

In 3 stappen uw caravan of camper verkocht

1
Vul zo compleet mogelijk het onderstaande inkoop caravans formulier in en vraag de beste prijs op
2
U ontvangt van ons binnen 24 uur een bod op uw caravan/camper
3
Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan/camper ophalen en u krijgt uw geld met RDW vrijwaring

Caravan of Camper verkopen

Uw camper of caravan verkopen? Wisselink Caravans en Campers is al jaren een vertrouwd adres om uw caravan of camper aan te verkopen. Wij kopen caravans en campers op van particulieren die geen zin of mogelijkheden hebben om deze zelf op Marktplaats te zetten. Wisselink neemt u graag mee langs de stappen van verkopen caravan of camper. Wij zijn dé partner voor camper inkoop en caravan inkoop.

 • Hogere prijs als bij de groothandel
 • Geen tussenhandel
 • Direct geld en vrijwaring
 • Ophaal service bij u thuis, camping of stalling
 • RDW en BOVAG erkend caravan en camperbedrijf

Gegevens voertuig

Foto's van uw voertuig

Indien u foto's heeft van uw voertuig, kunt u deze uploaden door op onderstaand vlak te klikken of de foto's op het veld te slepen.

Klik hier om bestanden te selecteren of sleep bestanden op dit veld om deze te uploaden.

Contactgegevens


Caravan verkopen / camper verkopen

Bent u van plan om uw caravan of camper te verkopen? Wisselink Caravans en Campers is al jaren een vertrouwd adres om uw caravan of camper aan te verkopen. Wij kopen caravans en campers op van particulieren die geen zin of mogelijkheden hebben om deze zelf op Marktplaats te zetten en die op zoek zijn naar een fijne, eerlijke en betrouwbare partner hier in. Wisselink neemt u graag mee langs de stappen van verkopen caravan of camper. Wij zijn dé partner voor camper inkoop en caravan inkoop.


De voordelen van uw caravan/camper verkopen aan Wisselink

 • Een eerlijke en marktconforme prijs voor uw caravan of camper
 • Geen tussenhandel
 • Betrouwbaar
 • Direct geld en vrijwaring
 • Ophaal service bij u thuis, camping of stalling
 • RDW en BOVAG erkend caravan en camperbedrijf

Bij Wisselink Caravans en Campers bent u verzekerd van een goede afhandeling van verkoop. Dankzij onze brede ervaring bij het inkopen van diverse caravans en campers weten we als geen ander op welke waarde we uw specifieke voertuig moeten schatten. Uiteraard houden we rekening met uw wensen en komen we samen tot een mooie verkoopprijs. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen over de inkoop van uw caravan of camper te beantwoorden. U kunt ons bellen, mailen of whatsappen en u bent natuurlijk van harte welkom in onze showrooms.


In 3 stappen uw caravan/camper verkocht

 • Vul zo compleet mogelijk het bovenstaande inkoopformulier in, neem telefonisch contact op, e-mail of whatsapp ons met foto’s en de benodigde informatie van uw caravan/camper.
 • U ontvangt van ons binnen 24 uur een bod op uw caravan/camper.
 • Is ons bod akkoord, dan komen wij gratis uw caravan/camper ophalen en u krijgt uw geld met RDW vrijwaring.


Tips bij het goed verkopen van uw caravan/camper

 • Vertrouwen in de koper: Allereerst wilt u als particuliere verkoper precies weten met wie u te maken heeft. Naast dat Wisselink Caravans en Campers BOVAG en RDW erkend is, zorgen wij ook voor representatieve medewerkers en gewoon een fijn gesprek. Wij zijn geen gladde handelaren met gladde babbels, maar een uiterst correct en degelijk familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar caravans en campers koopt bij particulieren. Het liefst beginnen wij dan ook altijd met een kop koffie en een goed gesprek. Door de jaren heen zijn wij vele indrukwekkende en emotionele verhalen tegen gekomen van mensen die met pijn in het hart hun caravan of camper aan ons verkochten. Wij gaan daar met respect mee om, hebben daar menselijk begrip voor en maken geen misbruik van deze situatie.
 • Papieren van de caravan/camper: Zorg dat u alle papieren van de caravan of camper verzameld. Het kentekenbewijs of de papieren van de caravan/camper bestaan uit: Het kentekenpasje en de tenaamstellingscode. Bent u de tenaamstellingscode kwijt? Geen probleem, u kunt op de website van de RDW eenvoudig een nieuwe tenaamstellingscode aanvragen. Heeft u een papieren kentekenbewijs? Zorg dan dat naast het voertuigbewijs en het tenaamstellingsbewijs ook het overschrijvingsbewijs met de controleletter aanwezig is. Bent u het overschrijvingsbewijs kwijt? Geen probleem, u kunt op de website van de RDW eenvoudig een nieuw kentekenbewijs aanvragen. U krijgt dan automatisch een kentekenpasje en de bijbehorende tenaamstellingscode thuis gestuurd.
 • Transporteren van de caravan/camper: We komen graag bij u aan huis of in de stalling om uw caravan of camper te kopen en direct mee te nemen. Het is daarom van belang dat we na het sluiten van een deal, de caravan of camper direct kunnen transporteren. Mocht het voertuig nog in de stalling staan, overleg dan eerst met de stallingseigenaar of het voertuig eruit gehaald kan worden. Staat het voertuig bij u thuis, dan is het handig dat u uw eigen persoonlijke spullen eruit heeft gehaald. Mocht u afstand willen doen van meerdere persoonlijke spullen of andere kampeerbenodigdheden, dan mag u deze spullen ook in het voertuig laten liggen. Wij zorgen dan zelf ervoor dat deze kampeerspullen een goede plek krijgen waar ze hergebruikt kunnen worden.
 • Vrijwaring bij het verkopen van de caravan/camper: Omdat Wisselink Caravans en Campers officieel een RDW erkend bedrijf is, kunnen wij terplekke bij u thuis of in de stalling een vrijwaringsbewijs uitschrijven. U ontvangt deze direct per email. Totdat u een officiële vrijwaring heeft ontvangen staat het voertuig nog steeds op uw naam. Onze tip is dan ook: Verkoop uw caravan of camper nooit aan een handelaar die niet RDW erkend is. Het liefst ook aan een bedrijf dat ook BOVAG erkend is, zo weet u zeker dat u met een vertrouwd bedrijf te maken heeft. BOVAG lid word je namelijk niet zomaar, daar zijn hele strenge eisen aan verbonden.
 • Betaling van de caravan/camper van bedrijf aan particulier: Wij betalen de caravan of camper na het maken van een koopovereenkomst altijd per direct. U hoeft geen voertuig aan ons mee te geven, zonder dat u het geld heeft ontvangen. Wij boeken het aankoopbedrag op uw rekening en u controleert op uw eigen rekening of het geld daadwerkelijk is bijgeschreven.


Waarop is de waarde van de caravan gebaseerd?

 • Leeftijd: Als regel zal een nieuwere caravan meer waard zijn dan een oudere caravan, omdat deze waarschijnlijk minder gebruikssporen heeft en langer mee zal gaan.
 • Conditie: De staat van de caravan is ook van invloed op de waarde. Als de caravan in goede staat is, zal deze meer waard zijn dan een caravan met schades of reparaties die nodig zijn.
 • Merk en model: Sommige merken en modellen zijn meer waard dan andere, afhankelijk van hun reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Extra voorzieningen: Caravans met extra voorzieningen, zoals een mover, (cassette)luifel, fietsendragers, airconditioning, etc. zijn meer waard dan caravans zonder deze voorzieningen.
 • De markt: De waarde van een caravan wordt ook beïnvloed door de huidige prijzen en de vraag op de markt. Als er veel vraag is naar caravans van een bepaald merk of model, stijgt de waarde hiervan of andersom.

Waarop is de waarde van de camper gebaseerd?

 • Leeftijd: Als regel zal een nieuwere camper meer waard zijn dan een oudere camper, omdat deze waarschijnlijk minder gebruikssporen heeft en langer mee zal gaan.
 • Kilometerstand: Net als de leeftijd, is een camper met een lagere kilometerstand in de regel natuurlijk meer waard dan een camper met een hogere kilometerstand.
 • Conditie: De staat van de camper is ook van invloed op de waarde. Als de camper in goede staat is, zal deze meer waard zijn dan een camper met schades of reparaties die nodig zijn.
 • Merk en model: Net als bij caravans, zijn sommige merken en modellen meer waard dan andere, afhankelijk van hun reputatie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Extra voorzieningen: Campers met extra voorzieningen, zoals navigatie, achteruitrijdcamera’s, cassetteluifel, fietsendragers, airconditioning, etc. zijn meer waard dan campers zonder deze voorzieningen.
 • De markt: De waarde van een camper wordt ook beïnvloed door de huidige prijzen en de vraag op de markt. Als er veel vraag is naar campers van een bepaald merk of model, stijgt de waarde hiervan of andersom.
 • Veel verschillende componenten:  In vergelijking met een caravan, is de prijs van een camper bepalen vaak een stuk lastiger. Dit komt omdat er veel meer verschillende componenten aan te pas komen waar dit van afhankelijk is. Bij Wisselink hebben we hier veel ervaring mee en weten we als geen ander waar we op moeten letten bij het bepalen van de prijs voor uw camper.


Vul uw gegevens in

In onze bovenstaande tool kunt u het een en ander invullen omtrent de caravan of camper. Naast diverse basisgegevens kunt u de specificaties van de caravan of camper in kaart brengen. Met aanvullende foto’s kunnen we ook direct een beeld krijgen van de huidige status van het voertuig. Na het invullen van uw contactgegevens start voor ons de analyse en kunnen we binnen 24 uur een geschatte verkoopprijs voor u berekenen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers