Klanten beoordelen ons met een 9.4!

Uw partner in de vrijheid van kamperen! Bel nu naar 0544-374310 voor Lichtenvoorde en 0575-200002 voor Zutphen

Pössl campers

Possl Globecar Summit Plus 600 160PK Fiat 9-G Automaat

Possl Globecar Summit Plus 600 160PK Fiat 9-G Automaat

1ste toelating 2021
Max. gewicht 3500 kg
Aantal pers. 4
Camper type Buscamper
Km. stand 40.099 km
Vermogen 160 pk
Transmissie Automaat
Bedden Vast bed
Slaaprichtingen Dwarsrichting
Zitgroepen Treinzit / Dinette
Nieuw/gebruikt Gebruikt

Dwarsbed, automaat, 40099 km, omvormer van 12v naar 220v, lithium accu, zonnepaneel, Thule cassetteluifel, trekhaak, achteruitrij camera, cruise controle, 16 inch lichtmetalen velgen, diesel, navigatie via Apple/Android Carplay, elektrische spiegels en -ramen.

Opgericht door Peter Pössl, behoren de Pössl buscampers al jarenlang tot de populairste van Europa. Vergeleken met andere camperfabrikanten is Pössl met haar 30 jaar nog een relatief jonge producent van campers. Dit heeft het Duitse merk echter niet belet om te groeien tot een van ’s werelds meest bekende en gerenommeerde buscamper-merken. Door de grote modeleerbaarheid is de Pössl campervan te gebruiken voor verschillende doelen. Van vakantiemiddel, transportmiddel, tot alledaags voertuig.

Het merk staat onder andere bekend om het zijn van een zeer betaalbare buscamper, waar geen enkele toegeving wordt gedaan aan kwaliteit. Pössl bouwt zijn buscampers degelijk en zeer goed. Nieuwe ideeën en innovaties worden doorgevoerd waardoor ze in de buscamper-industrie gelijk, al dan niet verder, liggen met de ander merken.

Waarom kiezen voor Pössl?

Waarom kiezen voor een tweedehands Pössl?

Wanneer u de overweging maakt om een tweedehands camper te kopen komen er ongetwijfeld vragen in u op. Wat zijn de voordelen? Wat zijn de risico’s? Waarom geen nieuwe? Zelf Marktplaats afspeuren of toch naar een caravan en camper bedrijf gaan? Dit begrijpen wij als geen ander en we zetten dan ook graag de redenen om wél te kiezen voor een tweedehands camper bij Wisselink Caravans en Campers voor u op een rij:

Kies voor Wisselink Caravans en Campers

Bent u op zoek naar een tweedehands camper? Bij Wisselink vindt u het! Wij werken voornamelijk met hoogwaardige en betrouwbare topmerken zoals Adria, Hymer, Malibu, Pössl en Knaus, maar ook merken als Weinsberg, Bürstner en Globecar zijn er daar af en toe één van. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen u nog voorzien van jarenlang reisplezier. Door onze grote en altijd actuele voorraad kunnen we u een breed assortiment aanbieden met voor iedere kampeerder wat wils.

Bij Wisselink Caravans en Campers draait het om meer dan alleen verkopen. Ons doel is met onze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tweedehands campers, onze klanten te informeren, adviseren en begeleiden in dit proces. Een camper kopen is niet niks en wij helpen u graag bij het vinden van úw droomcamper. Bij ons beginnen we dan ook met een goed gesprek waarin we, onder het genot van een kop koffie of thee, luisteren naar uw wensen. Zodat we samen de camper kunnen vinden die bij u past.

Naast het verkopen, inkopen en inruilen van jonge campers, biedt Wisselink ook een scala aan reparatie-, schadeherstel en onderhoudsdiensten. In onze moderne service centra werken onze gespecialiseerde en goed opgeleide monteurs iedere dag met passie aan uw caravan of camper. Van onderhoud en kleine reparaties, tot complete renovaties.


Start uw kampeeravontuur bij Wisselink Caravans en Campers.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Lichtenvoorde: 0544 - 374 310
Zutphen: 0575 - 200002

Lees meer over Wisselink Caravans & Campers