Zondag 14 april Wisselink buscamperbeurs! Zien we u daar?

Buscamperbeurs

Bent u ook zo gek op buscampers en kamperen? Dan wilt u dit niet missen!

Het perfecte dagje uit om samen het kampeerseizoen te openen!

Wisselink Buscamperbeurs, zondag 14 april, 10:00-17:00, Wisselink Zutphen


Touren door berg en dal in Europa? Back to basic tijdens off-grid kamperen? Flexibel rondreizen met het gezin? Dan is de buscamper de perfecte metgezel en dit hét evenement voor u! Het gehele Wisselink team en onze volledige voorraad buscampers staan namelijk klaar in Zutphen om u van een buscamper te mogen voorzien. Maar dat niet alleen! Dit is ook de ideale gelegenheid om u te komen oriënteren op de mogelijkheden. Breng een bezoekje aan onze inkoop specialisten voor een inruilvoorstel op uw eigen kampeervoertuig. Ontdek accessoires en andere buscamper benodigdheden die onze exposanten vol enthousiasme tentoonstellen. Bewonder onze grote voorraad buscamper occasions én de meest prachtige en gloednieuwe Malibu buscampers.


Interesse in een specifiek model, inruilvoorstel of advies? Maak alvast een afspraak bij onze adviseurs!Meld uzelf aan en blijf op de hoogte via ons Facebook evenement!


Deze dag staat in het teken van onze buscampers, daarnaast worden ook onze andere typen campers tentoongesteld. Er worden geen caravans tentoongesteld.

Schitterende jong gebruikte buscampers van vele merken

Gloednieuwe Malibu buscampers model 2024 én 2025

Speciale beurs kortingsacties

Verschillende exposanten & buscamper accessoires te ontdekken

Onderdeel van het Nationaal Camper Weekend

Locatie: Wisselink Zupthen